Huizenprijzen en de huizenmarkt in Onnen

Begrijp de huizenprijzen in Onnen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Onnen

Onnen is een plaats in de gemeente Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 229.955 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Onnen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 807.648 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 807.648
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Onnen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Onnen is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Onnen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Onnen.

Woningen recent verkocht in Onnen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Onnen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Onnen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Onnen. Een woonboerderij in Onnen komt het meest (47%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Onnen

In Onnen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Onnen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Onnen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Onnen

Starterswoningen in Onnen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Onnen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Onnen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Onnen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Onnen

Wil je een huis kopen in Onnen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Onnen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Onnen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Onnen.

Bekijk alle koopwoningen in Onnen. Zoek je huurwoning in Onnen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Onnen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Onnen is 4.102 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.064 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Onnen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Onnen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Onnen

Onnen bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.