De Huizenmarkt in Melderslo (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Melderslo

Woningmarkt Melderslo

Melderslo is een plaats in de gemeente Horst aan de Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 42.305 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Melderslo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 500.989 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 500.989
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Melderslo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Melderslo is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Melderslo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Melderslo

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Melderslo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Melderslo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Melderslo. Een eengezinswoning in Melderslo komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Melderslo

In Melderslo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Melderslo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Melderslo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Melderslo
Binnenring: Nederland

Melderslo waar ligt dat?

Woningen te koop Melderslo

Wil je een huis kopen in Melderslo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Melderslo . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Melderslo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Melderslo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Melderslo. Zoek je huurwoning in Melderslo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Melderslo

Starterswoningen in Melderslo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Melderslo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Melderslo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Melderslo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Melderslo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Melderslo is 2.847 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.298 euro).

Leeftijden Melderslo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Melderslo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Melderslo

Melderslo bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.