Huizenprijzen en de huizenmarkt in Meerlo

Begrijp de huizenprijzen in Meerlo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Meerlo

Meerlo is een plaats in de gemeente Horst aan de Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 42.305 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 407.637 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 407.637
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Meerlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meerlo is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meerlo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Meerlo

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meerlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meerlo. Een eengezinswoning in Meerlo komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meerlo

In Meerlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meerlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meerlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Meerlo

Starterswoningen in Meerlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meerlo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meerlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Meerlo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Meerlo

Wil je een huis kopen in Meerlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meerlo . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meerlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meerlo.

Bekijk alle koopwoningen in Meerlo. Zoek je huurwoning in Meerlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Meerlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meerlo is 2.621 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.522 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Meerlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meerlo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Meerlo

Meerlo bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.