Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lieren

Begrijp de huizenprijzen in Lieren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lieren

Lieren is een plaats in de gemeente Apeldoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 161.120 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 640.981 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 640.981
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Lieren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lieren is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lieren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lieren.

Woningen recent verkocht in Lieren

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lieren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lieren. Een eengezinswoning in Lieren komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bungalow met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lieren

In Lieren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lieren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lieren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lieren

Starterswoningen in Lieren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lieren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lieren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lieren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lieren

Wil je een huis kopen in Lieren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lieren . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Lieren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lieren.

Bekijk alle koopwoningen in Lieren. Zoek je huurwoning in Lieren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lieren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lieren is 3.639 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.124 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lieren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lieren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lieren

Lieren bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.