De Huizenmarkt in Horst (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Horst

Woningmarkt Horst

Horst is een plaats in de gemeente Horst aan de Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 42.305 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 80 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Horst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 424.389 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 80
Gemiddelde vraagprijs € 424.389
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Horst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Horst is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Horst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Horst.

Woningen recent verkocht in Horst

Er zijn recent 80 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Horst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Horst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Horst. Een eengezinswoning in Horst komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Horst

In Horst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Horst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Horst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Horst
Binnenring: Nederland

Horst waar ligt dat?

Woningen te koop Horst

Wil je een huis kopen in Horst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Horst . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Horst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Horst.

Bekijk hier alle koopwoningen in Horst. Zoek je huurwoning in Horst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Horst

Starterswoningen in Horst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Horst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Horst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Horst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Horst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Horst is 2.906 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.762 euro).

Leeftijden Horst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Horst vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Horst

Horst bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.