Huizenprijzen en de huizenmarkt in Griendtsveen

Begrijp de huizenprijzen in Griendtsveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Griendtsveen

Griendtsveen is een plaats in de gemeente Horst aan de Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 42.305 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Griendtsveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.280.648 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 1.280.648
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Griendtsveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Griendtsveen is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Griendtsveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Griendtsveen.

Woningen recent verkocht in Griendtsveen

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Griendtsveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Griendtsveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Griendtsveen. Een eengezinswoning in Griendtsveen komt het meest (86%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Griendtsveen

In Griendtsveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Griendtsveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Griendtsveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Griendtsveen

Starterswoningen in Griendtsveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Griendtsveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Griendtsveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Griendtsveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Griendtsveen

Wil je een huis kopen in Griendtsveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Griendtsveen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Griendtsveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Griendtsveen.

Bekijk alle koopwoningen in Griendtsveen. Zoek je huurwoning in Griendtsveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Griendtsveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Griendtsveen is 3.244 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.093 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Griendtsveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Griendtsveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Griendtsveen

Griendtsveen bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.