De Huizenmarkt gemeente Zaltbommel (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zaltbommel

Woningmarkt Zaltbommel

Zaltbommel is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 28.005 inwoners. Momenteel staan er 86 woningen te koop en zijn er recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zaltbommel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 86
Woningen recent verkocht 81
Gemiddelde vraagprijs € 485.022
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Zaltbommel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zaltbommel is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zaltbommel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zaltbommel.

Woningen recent verkocht in Zaltbommel

Er zijn recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zaltbommel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zaltbommel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zaltbommel. Een eengezinswoning in Zaltbommel komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zaltbommel

In Zaltbommel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zaltbommel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zaltbommel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zaltbommel
Binnenring: Nederland

Zaltbommel waar ligt dat?

Woningen te koop Zaltbommel

Wil je een huis kopen in Zaltbommel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zaltbommel . Er staan momenteel 86 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zaltbommel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zaltbommel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zaltbommel. Zoek je huurwoning in Zaltbommel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zaltbommel

Starterswoningen in Zaltbommel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zaltbommel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zaltbommel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zaltbommel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zaltbommel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zaltbommel is 3.405 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.942 euro).

Leeftijden Zaltbommel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zaltbommel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Zaltbommel

De gemeente Zaltbommel telt 12 plaatsen.

Aalst Bern Brakel Bruchem Delwijnen Gameren Kerkwijk Nederhemert Nieuwaal Poederoijen Zaltbommel Zuilichem

Alle wijken van Zaltbommel

Zaltbommel bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.