logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Zaltbommel

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Zaltbommel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Zaltbommel

Zaltbommel is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 30.349 inwoners. Momenteel staan er 38 woningen te koop en zijn er recent 94 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zaltbommel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 322.946.

Woningen te koop 38
Woningen recent verkocht 94
Gemiddelde vraagprijs € 532.265
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 322.946
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Zaltbommel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zaltbommel is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zaltbommel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zaltbommel.

Woningen recent verkocht in Zaltbommel

Er zijn recent 94 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zaltbommel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zaltbommel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zaltbommel. Een eengezinswoning in Zaltbommel komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zaltbommel

In Zaltbommel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zaltbommel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zaltbommel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Zaltbommel

Starterswoningen in gemeente Zaltbommel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Zaltbommel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Zaltbommel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Zaltbommel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Zaltbommel

Wil je een huis kopen in gemeente Zaltbommel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Zaltbommel . Er staan momenteel 38 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zaltbommel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zaltbommel.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Zaltbommel. Zoek je huurwoning in gemeente Zaltbommel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zaltbommel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zaltbommel is 3.713 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.474 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zaltbommel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zaltbommel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Zaltbommel

De gemeente Zaltbommel telt 12 plaatsen.

Aalst Bern Brakel Bruchem Delwijnen Gameren Kerkwijk Nederhemert Nieuwaal Poederoijen Zaltbommel Zuilichem

Wijken van Zaltbommel

Zaltbommel bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.