Brakel in de gemeente Zaltbommel

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Brakel

Een eerste blik op Brakel

Brakel is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 28.005 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Brakel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 411.280 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 411.280
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Brakel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brakel is 43 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Brakel kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Brakel

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brakel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brakel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brakel. Een eengezinswoning in Brakel komt het meest (75%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brakel

In Brakel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Brakel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Brakel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Brakel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Brakel

Wil je een huis kopen in Brakel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brakel. Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Brakel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brakel.

Huizenprijzen in Brakel

Starterswoningen in Brakel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Brakel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brakel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Brakel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Brakel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brakel is 2.548 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.314 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Brakel is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Brakel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brakel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Brakel

Brakel bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen