logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Aalst

Begrijp de huizenprijzen in Aalst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Aalst

Aalst is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 30.349 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 480.408 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 480.408
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Aalst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aalst is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aalst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Aalst.

Woningen recent verkocht in Aalst

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aalst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aalst. Een eengezinswoning in Aalst komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aalst

In Aalst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aalst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aalst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Aalst

Starterswoningen in Aalst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Aalst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aalst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Aalst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Aalst

Wil je een huis kopen in Aalst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aalst . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aalst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aalst.

Bekijk alle koopwoningen in Aalst. Zoek je huurwoning in Aalst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Aalst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aalst is 3.636 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.395 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Aalst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aalst vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Aalst

Aalst bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.