De Huizenmarkt in Aalst (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Aalst

Woningmarkt Aalst

Aalst is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 28.005 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 459.704 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 459.704
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Aalst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aalst is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aalst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Aalst.

Woningen recent verkocht in Aalst

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aalst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aalst. Een eengezinswoning in Aalst komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aalst

In Aalst wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aalst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aalst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Aalst
Binnenring: Nederland

Aalst waar ligt dat?

Woningen te koop Aalst

Wil je een huis kopen in Aalst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aalst . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aalst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aalst.

Bekijk hier alle koopwoningen in Aalst. Zoek je huurwoning in Aalst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Aalst

Starterswoningen in Aalst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Aalst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aalst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Aalst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Aalst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aalst is 3.395 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.641 euro).

Leeftijden Aalst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aalst vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Aalst

Aalst bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.