Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gameren

Begrijp de huizenprijzen in Gameren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gameren

Gameren is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 28.005 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gameren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 533.413 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 533.413
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Gameren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gameren is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gameren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gameren

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gameren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gameren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gameren. Een eengezinswoning in Gameren komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gameren

In Gameren wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gameren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gameren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gameren

Starterswoningen in Gameren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gameren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gameren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gameren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gameren

Wil je een huis kopen in Gameren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gameren . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gameren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gameren.

Bekijk alle koopwoningen in Gameren. Zoek je huurwoning in Gameren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gameren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gameren is 3.629 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.702 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gameren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gameren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gameren

Gameren bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.