De Huizenmarkt in Gameren (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gameren

Woningmarkt Gameren

Gameren is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 28.005 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gameren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 540.313 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 540.313
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Gameren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gameren is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gameren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gameren.

Woningen recent verkocht in Gameren

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gameren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gameren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gameren. Een eengezinswoning in Gameren komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gameren

In Gameren wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gameren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gameren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gameren
Binnenring: Nederland

Gameren waar ligt dat?

Woningen te koop Gameren

Wil je een huis kopen in Gameren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gameren . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Gameren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gameren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gameren. Zoek je huurwoning in Gameren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gameren

Starterswoningen in Gameren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gameren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gameren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gameren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gameren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gameren is 3.791 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.739 euro).

Leeftijden Gameren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gameren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gameren

Gameren bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.