De Huizenmarkt in Kerkwijk (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kerkwijk

Woningmarkt Kerkwijk

Kerkwijk is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 28.005 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 872.841 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 872.841
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Kerkwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kerkwijk is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kerkwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kerkwijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kerkwijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kerkwijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kerkwijk. Een eengezinswoning in Kerkwijk komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kerkwijk

In Kerkwijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kerkwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kerkwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kerkwijk
Binnenring: Nederland

Kerkwijk waar ligt dat?

Woningen te koop Kerkwijk

Wil je een huis kopen in Kerkwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kerkwijk . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kerkwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kerkwijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kerkwijk. Zoek je huurwoning in Kerkwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kerkwijk

Starterswoningen in Kerkwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kerkwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kerkwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kerkwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kerkwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kerkwijk is 2.961 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.089 euro).

Leeftijden Kerkwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kerkwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kerkwijk

Kerkwijk bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.