logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kerkwijk

Begrijp de huizenprijzen in Kerkwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kerkwijk

Kerkwijk is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 30.349 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 891.983 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 891.983
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kerkwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kerkwijk is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kerkwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kerkwijk

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kerkwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kerkwijk. Een eengezinswoning in Kerkwijk komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kerkwijk

In Kerkwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kerkwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kerkwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kerkwijk

Starterswoningen in Kerkwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kerkwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kerkwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kerkwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kerkwijk

Wil je een huis kopen in Kerkwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kerkwijk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kerkwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kerkwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Kerkwijk. Zoek je huurwoning in Kerkwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kerkwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kerkwijk is 2.940 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.141 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kerkwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kerkwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kerkwijk

Kerkwijk bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.