logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Poederoijen

Begrijp de huizenprijzen in Poederoijen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Poederoijen

Poederoijen is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 30.349 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Poederoijen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 530.781 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 530.781
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Poederoijen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Poederoijen is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Poederoijen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Poederoijen.

Woningen recent verkocht in Poederoijen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Poederoijen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Poederoijen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Poederoijen. Een eengezinswoning in Poederoijen komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Poederoijen

In Poederoijen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Poederoijen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Poederoijen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Poederoijen

Starterswoningen in Poederoijen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Poederoijen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Poederoijen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Poederoijen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Poederoijen

Wil je een huis kopen in Poederoijen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Poederoijen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Poederoijen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Poederoijen.

Bekijk alle koopwoningen in Poederoijen. Zoek je huurwoning in Poederoijen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Poederoijen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Poederoijen is 4.103 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.599 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Poederoijen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Poederoijen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Poederoijen

Poederoijen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.