De Huizenmarkt in Poederoijen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Poederoijen

Woningmarkt Poederoijen

Poederoijen is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 28.005 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Poederoijen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 416.870 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 416.870
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Poederoijen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Poederoijen is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Poederoijen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Poederoijen.

Woningen recent verkocht in Poederoijen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Poederoijen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Poederoijen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Poederoijen. Een eengezinswoning in Poederoijen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Poederoijen

In Poederoijen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Poederoijen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Poederoijen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Poederoijen
Binnenring: Nederland

Poederoijen waar ligt dat?

Woningen te koop Poederoijen

Wil je een huis kopen in Poederoijen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Poederoijen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Poederoijen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Poederoijen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Poederoijen. Zoek je huurwoning in Poederoijen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Poederoijen

Starterswoningen in Poederoijen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Poederoijen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Poederoijen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Poederoijen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Poederoijen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Poederoijen is 3.624 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.693 euro).

Leeftijden Poederoijen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Poederoijen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Poederoijen

Poederoijen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.