Huizenprijzen en de huizenmarkt in Zuilichem

Begrijp de huizenprijzen in Zuilichem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuilichem

Zuilichem is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 28.005 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuilichem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 476.920 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 476.920
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Zuilichem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuilichem is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuilichem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuilichem.

Woningen recent verkocht in Zuilichem

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuilichem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuilichem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuilichem. Een eengezinswoning in Zuilichem komt het meest (80%) voor. Daarna komt een landhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuilichem

In Zuilichem wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuilichem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuilichem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Zuilichem

Starterswoningen in Zuilichem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuilichem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuilichem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zuilichem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zuilichem

Wil je een huis kopen in Zuilichem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuilichem . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuilichem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuilichem.

Bekijk alle koopwoningen in Zuilichem. Zoek je huurwoning in Zuilichem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuilichem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuilichem is 4.022 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.210 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuilichem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuilichem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Zuilichem

Zuilichem bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.