Huizenmarkt Kerkwijk in Zaltbommel (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kerkwijk

Woningmarkt Kerkwijk

Kerkwijk is een wijk in de plaats Zaltbommel binnen de gemeente Zaltbommel. Deze wijk telt volgens het CBS 6.060 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 614.298 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 614.298
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Kerkwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kerkwijk is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kerkwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kerkwijk.

Woningen recent verkocht in Kerkwijk

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kerkwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kerkwijk. Een eengezinswoning in Kerkwijk komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kerkwijk

In Kerkwijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kerkwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kerkwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kerkwijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kerkwijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kerkwijk vergeleken met de Zaltbommel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kerkwijk waar ligt dat?

Woningen te koop Kerkwijk

Wil je een huis kopen in Kerkwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kerkwijk . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kerkwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kerkwijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kerkwijk. Zoek je huurwoning in Kerkwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kerkwijk

Starterswoningen in Kerkwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kerkwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kerkwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kerkwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kerkwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kerkwijk is 3.589 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.198 euro).

Leeftijden Kerkwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kerkwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kerkwijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kerkwijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kerkwijk

Kerkwijk Bruchem Beneden-Delwijnen Gameren Nieuwaal Verspreide huizen polders Delwijnen en Bruchem Verspreide huizen Kerkwijk en Bruchem Verspreide huizen polders Gameren en Nieuwaal