logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kerkwijk in Gameren

Begrijp de huizenprijzen in Kerkwijk Zaltbommel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kerkwijk Zaltbommel

Kerkwijk is een wijk in de plaats Gameren binnen de gemeente Zaltbommel. Deze wijk telt volgens het CBS 6.575 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 635.216 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 635.216
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Kerkwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kerkwijk is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kerkwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kerkwijk

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kerkwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kerkwijk. Een eengezinswoning in Kerkwijk komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kerkwijk

In Kerkwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kerkwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kerkwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kerkwijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kerkwijk vergeleken met de Zaltbommel en Nederland.

Huizenprijzen in Kerkwijk Zaltbommel

Starterswoningen in Kerkwijk Zaltbommel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kerkwijk Zaltbommel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kerkwijk Zaltbommel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kerkwijk Zaltbommel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kerkwijk Zaltbommel

Wil je een huis kopen in Kerkwijk Zaltbommel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kerkwijk Zaltbommel . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kerkwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kerkwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Kerkwijk Zaltbommel. Zoek je huurwoning in Kerkwijk Zaltbommel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kerkwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kerkwijk is 3.477 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.589 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kerkwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kerkwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kerkwijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kerkwijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kerkwijk

Kerkwijk Bruchem Beneden-Delwijnen Gameren Nieuwaal Verspreide huizen polders Delwijnen en Bruchem Verspreide huizen Kerkwijk en Bruchem Verspreide huizen polders Gameren en Nieuwaal