De Huizenmarkt in Bruchem (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bruchem

Woningmarkt Bruchem

Bruchem is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 28.005 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruchem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 565.332 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 565.332
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Bruchem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bruchem is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bruchem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bruchem.

Woningen recent verkocht in Bruchem

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruchem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bruchem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bruchem. Een eengezinswoning in Bruchem komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bruchem

In Bruchem wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bruchem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bruchem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bruchem
Binnenring: Nederland

Bruchem waar ligt dat?

Woningen te koop Bruchem

Wil je een huis kopen in Bruchem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bruchem . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bruchem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bruchem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bruchem. Zoek je huurwoning in Bruchem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bruchem

Starterswoningen in Bruchem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bruchem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bruchem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bruchem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bruchem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bruchem is 3.499 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.680 euro).

Leeftijden Bruchem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bruchem vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bruchem

Bruchem bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.