Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bruchem

Begrijp de huizenprijzen in Bruchem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bruchem

Bruchem is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 28.005 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruchem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 556.004 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 556.004
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Bruchem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bruchem is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bruchem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bruchem

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruchem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bruchem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bruchem. Een eengezinswoning in Bruchem komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bruchem

In Bruchem wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bruchem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bruchem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bruchem

Starterswoningen in Bruchem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bruchem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bruchem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bruchem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bruchem

Wil je een huis kopen in Bruchem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bruchem . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Bruchem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bruchem.

Bekijk alle koopwoningen in Bruchem. Zoek je huurwoning in Bruchem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bruchem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bruchem is 3.852 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.499 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bruchem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bruchem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bruchem

Bruchem bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.