Zaltbommel in de gemeente Zaltbommel

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zaltbommel

Een eerste blik op Zaltbommel

Zaltbommel is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 28.005 inwoners. Momenteel staan er 47 woningen te koop en zijn er recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Zaltbommel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 439.859 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 47
Woningen recent verkocht 57
Gemiddelde vraagprijs € 439.859
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Zaltbommel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zaltbommel is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zaltbommel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zaltbommel

Er zijn recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zaltbommel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zaltbommel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zaltbommel. Een eengezinswoning in Zaltbommel komt het meest (68%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zaltbommel

In Zaltbommel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zaltbommel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zaltbommel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zaltbommel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Zaltbommel

Wil je een huis kopen in Zaltbommel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zaltbommel. Er staan momenteel 47 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zaltbommel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zaltbommel.

Huizenprijzen in Zaltbommel

Starterswoningen in Zaltbommel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zaltbommel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zaltbommel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zaltbommel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zaltbommel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zaltbommel is 2.768 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.618 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Zaltbommel is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Zaltbommel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zaltbommel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Zaltbommel

Zaltbommel bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen