De Huizenmarkt in Nederhemert (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nederhemert

Woningmarkt Nederhemert

Nederhemert is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 28.005 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederhemert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 667.665 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 667.665
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Nederhemert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nederhemert is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nederhemert kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nederhemert

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederhemert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nederhemert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nederhemert. Een eengezinswoning in Nederhemert komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nederhemert

In Nederhemert wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nederhemert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nederhemert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nederhemert
Binnenring: Nederland

Nederhemert waar ligt dat?

Woningen te koop Nederhemert

Wil je een huis kopen in Nederhemert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nederhemert . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nederhemert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nederhemert.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nederhemert. Zoek je huurwoning in Nederhemert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nederhemert

Starterswoningen in Nederhemert zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nederhemert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nederhemert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nederhemert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nederhemert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nederhemert is 3.878 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.878 euro).

Leeftijden Nederhemert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nederhemert vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nederhemert

Nederhemert bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.