logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nederhemert

Begrijp de huizenprijzen in Nederhemert met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nederhemert

Nederhemert is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 30.349 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederhemert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 600.288 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 600.288
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nederhemert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nederhemert is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nederhemert kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nederhemert

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederhemert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nederhemert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nederhemert. Een eengezinswoning in Nederhemert komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nederhemert

In Nederhemert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nederhemert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nederhemert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nederhemert

Starterswoningen in Nederhemert zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nederhemert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nederhemert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nederhemert? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nederhemert

Wil je een huis kopen in Nederhemert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nederhemert . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nederhemert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nederhemert.

Bekijk alle koopwoningen in Nederhemert. Zoek je huurwoning in Nederhemert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nederhemert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nederhemert is 3.559 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.738 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nederhemert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nederhemert vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nederhemert

Nederhemert bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.