De Huizenmarkt in Nieuwaal (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwaal

Woningmarkt Nieuwaal

Nieuwaal is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 28.005 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 449.642 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 449.642
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Nieuwaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwaal is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwaal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwaal

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwaal. Een eengezinswoning in Nieuwaal komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwaal

In Nieuwaal wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwaal
Binnenring: Nederland

Nieuwaal waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwaal

Wil je een huis kopen in Nieuwaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwaal . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwaal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwaal. Zoek je huurwoning in Nieuwaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuwaal

Starterswoningen in Nieuwaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwaal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwaal is 3.345 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.437 euro).

Leeftijden Nieuwaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwaal vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuwaal

Nieuwaal bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.