logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuwaal

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwaal

Nieuwaal is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 30.349 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 546.282 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 546.282
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nieuwaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwaal is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwaal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwaal

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwaal. Een eengezinswoning in Nieuwaal komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwaal

In Nieuwaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwaal

Starterswoningen in Nieuwaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwaal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwaal

Wil je een huis kopen in Nieuwaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwaal . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwaal.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuwaal.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwaal. Zoek je huurwoning in Nieuwaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwaal is 3.496 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.266 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwaal vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuwaal

Nieuwaal bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.