Huizenprijzen en de huizenmarkt Brakel in Zuilichem

Begrijp de huizenprijzen in Brakel Zaltbommel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Brakel Zaltbommel

Brakel is een wijk in de plaats Zuilichem binnen de gemeente Zaltbommel. Deze wijk telt volgens het CBS 7.945 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brakel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 462.986 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 49
Gemiddelde vraagprijs € 462.986
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Brakel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brakel is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brakel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Brakel.

Woningen recent verkocht in Brakel

Er zijn recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brakel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brakel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brakel. Een eengezinswoning in Brakel komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brakel

In Brakel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Brakel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Brakel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Brakel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Brakel vergeleken met de Zaltbommel en Nederland.

Huizenprijzen in Brakel Zaltbommel

Starterswoningen in Brakel Zaltbommel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Brakel Zaltbommel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brakel Zaltbommel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Brakel Zaltbommel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Brakel Zaltbommel

Wil je een huis kopen in Brakel Zaltbommel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brakel Zaltbommel . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Brakel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brakel.

Bekijk alle koopwoningen in Brakel Zaltbommel. Zoek je huurwoning in Brakel Zaltbommel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Brakel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brakel is 3.211 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.169 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Brakel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brakel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Brakel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Brakel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Brakel

Brakel Poederoijen Aalst Zuilichem De Rietschoof Verspreide huizen in de polder Aalst Verspreide huizen in de polder Poederoijen Verspreide huizen in de polder Brakel Verspreide huizen in het Munnikenland Verspreide huizen in de polder Zuilichem en omgeving