De Huizenmarkt in Delwijnen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Delwijnen

Woningmarkt Delwijnen

Delwijnen is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 28.005 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Delwijnen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 579.931 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 579.931
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Delwijnen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Delwijnen is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Delwijnen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Delwijnen.

Woningen recent verkocht in Delwijnen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Delwijnen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Delwijnen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Delwijnen. Een eengezinswoning in Delwijnen komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Delwijnen

In Delwijnen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Delwijnen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Delwijnen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Delwijnen
Binnenring: Nederland

Delwijnen waar ligt dat?

Woningen te koop Delwijnen

Wil je een huis kopen in Delwijnen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Delwijnen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Delwijnen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Delwijnen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Delwijnen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Delwijnen. Zoek je huurwoning in Delwijnen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Delwijnen

Starterswoningen in Delwijnen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Delwijnen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Delwijnen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Delwijnen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Delwijnen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Delwijnen is 4.246 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.323 euro).

Leeftijden Delwijnen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Delwijnen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Delwijnen

Delwijnen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.