Huizenmarkt Zaltbommel in Zaltbommel (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zaltbommel

Woningmarkt Zaltbommel

Zaltbommel is een wijk in de plaats Zaltbommel binnen de gemeente Zaltbommel. Deze wijk telt volgens het CBS 12.350 inwoners. Momenteel staan er 45 woningen te koop en zijn er recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zaltbommel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 442.144 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 45
Woningen recent verkocht 45
Gemiddelde vraagprijs € 442.144
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Zaltbommel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zaltbommel is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zaltbommel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zaltbommel.

Woningen recent verkocht in Zaltbommel

Er zijn recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zaltbommel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zaltbommel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zaltbommel. Een eengezinswoning in Zaltbommel komt het meest (71%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zaltbommel

In Zaltbommel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zaltbommel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zaltbommel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zaltbommel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zaltbommel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zaltbommel vergeleken met de Zaltbommel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Zaltbommel waar ligt dat?

Woningen te koop Zaltbommel

Wil je een huis kopen in Zaltbommel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zaltbommel . Er staan momenteel 45 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zaltbommel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zaltbommel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zaltbommel. Zoek je huurwoning in Zaltbommel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zaltbommel

Starterswoningen in Zaltbommel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zaltbommel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zaltbommel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zaltbommel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zaltbommel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zaltbommel is 3.580 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.041 euro).

Leeftijden Zaltbommel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zaltbommel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zaltbommel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zaltbommel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zaltbommel

Zaltbommel Binnenstad Zaltbommel Vergt en omgeving Zaltbommel Spellewaard Verspreide huizen Hoeven Verspreide huizen Oostzijde Verspreide huizen Westzijde