logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zaltbommel in Zaltbommel

Begrijp de huizenprijzen in Zaltbommel Zaltbommel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zaltbommel Zaltbommel

Zaltbommel is een wijk in de plaats Zaltbommel binnen de gemeente Zaltbommel. Deze wijk telt volgens het CBS 13.530 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zaltbommel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 514.744 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 514.744
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Zaltbommel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zaltbommel is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zaltbommel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zaltbommel.

Woningen recent verkocht in Zaltbommel

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zaltbommel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zaltbommel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zaltbommel. Een eengezinswoning in Zaltbommel komt het meest (71%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zaltbommel

In Zaltbommel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zaltbommel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zaltbommel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zaltbommel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zaltbommel vergeleken met de Zaltbommel en Nederland.

Huizenprijzen in Zaltbommel Zaltbommel

Starterswoningen in Zaltbommel Zaltbommel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zaltbommel Zaltbommel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zaltbommel Zaltbommel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zaltbommel Zaltbommel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zaltbommel Zaltbommel

Wil je een huis kopen in Zaltbommel Zaltbommel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zaltbommel Zaltbommel . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zaltbommel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zaltbommel.

Bekijk alle koopwoningen in Zaltbommel Zaltbommel. Zoek je huurwoning in Zaltbommel Zaltbommel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zaltbommel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zaltbommel is 3.616 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.638 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zaltbommel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zaltbommel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zaltbommel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zaltbommel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zaltbommel

Zaltbommel Binnenstad Zaltbommel Vergt en omgeving Zaltbommel Spellewaard Verspreide huizen Hoeven Verspreide huizen Oostzijde Verspreide huizen Westzijde