Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bern

Begrijp de huizenprijzen in Bern met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bern

Bern is een plaats in de gemeente Zaltbommel. Deze plaats telt volgens het CBS 28.005 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 538.017 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 538.017
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Bern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bern is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bern kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bern

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bern.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bern. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bern. Een landhuis in Bern komt het meest (33%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bern

In Bern wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bern

Starterswoningen in Bern zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bern zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bern zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bern? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bern

Wil je een huis kopen in Bern? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bern . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bern.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bern.

Bekijk alle koopwoningen in Bern. Zoek je huurwoning in Bern? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bern is 2.313 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.917 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bern vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bern

Bern bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.