logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Stadsdeel Strijp in Wintelre

Begrijp de huizenprijzen in Stadsdeel Strijp Eersel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Stadsdeel Strijp Eersel

Stadsdeel Strijp is een wijk in de plaats Wintelre binnen de gemeente Eersel. Deze wijk telt volgens het CBS 34.210 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stadsdeel Strijp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 459.527 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 459.527
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Stadsdeel Strijp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stadsdeel Strijp is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stadsdeel Strijp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stadsdeel Strijp.

Woningen recent verkocht in Stadsdeel Strijp

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stadsdeel Strijp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stadsdeel Strijp.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Stadsdeel Strijp. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Stadsdeel Strijp

In Stadsdeel Strijp wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stadsdeel Strijp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stadsdeel Strijp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Stadsdeel Strijp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Stadsdeel Strijp vergeleken met de Eersel en Nederland.

Woningen te koop Stadsdeel Strijp Eersel

Wil je een huis kopen in Stadsdeel Strijp Eersel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stadsdeel Strijp Eersel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stadsdeel Strijp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stadsdeel Strijp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Stadsdeel Strijp Eersel.

Bekijk alle koopwoningen in Stadsdeel Strijp Eersel. Zoek je huurwoning in Stadsdeel Strijp Eersel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Stadsdeel Strijp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stadsdeel Strijp is 3.353 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.220 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Stadsdeel Strijp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stadsdeel Strijp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Stadsdeel Strijp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Stadsdeel Strijp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Stadsdeel Strijp

Eliasterrein, Vonderkwartier Philipsdorp Engelsbergen Schouwbroek Schoot Strijp S Hurk Het Ven Lievendaal Drents Dorp Zwaanstraat Wielewaal Herdgang Mispelhoef BeA2 Meerbos Grasrijk Zandrijk Waterrijk Park Forum Flight Forum Eindhoven Airport Bosrijk Meerrijk