logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Schouwbroek in Eindhoven

Begrijp de huizenprijzen in Schouwbroek Eindhoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Schouwbroek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schouwbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schouwbroek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schouwbroek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Schouwbroek

In Schouwbroek wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schouwbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schouwbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Schouwbroek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schouwbroek vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Woningen te koop Schouwbroek Eindhoven

Wil je een huis kopen in Schouwbroek Eindhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schouwbroek Eindhoven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schouwbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schouwbroek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schouwbroek Eindhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Schouwbroek Eindhoven. Zoek je huurwoning in Schouwbroek Eindhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Schouwbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schouwbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schouwbroek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schouwbroek. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Strijp in de gemeente Eindhoven.

Eliasterrein, Vonderkwartier Philipsdorp Engelsbergen Schouwbroek Schoot Strijp S Hurk Het Ven Lievendaal Drents Dorp Zwaanstraat Wielewaal Herdgang Mispelhoef BeA2 Meerbos Grasrijk Zandrijk Waterrijk Park Forum Flight Forum Eindhoven Airport Bosrijk Meerrijk