logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Eliasterrein, Vonderkwartier in Eindhoven

Begrijp de huizenprijzen in Eliasterrein, Vonderkwartier Eindhoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Eliasterrein, Vonderkwartier

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eliasterrein, Vonderkwartier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eliasterrein, Vonderkwartier.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Eliasterrein, Vonderkwartier. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Eliasterrein, Vonderkwartier

In Eliasterrein, Vonderkwartier wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eliasterrein, Vonderkwartier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eliasterrein, Vonderkwartier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Eliasterrein, Vonderkwartier

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eliasterrein, Vonderkwartier vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Huizenprijzen in Eliasterrein, Vonderkwartier Eindhoven

Starterswoningen in Eliasterrein, Vonderkwartier Eindhoven zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Eliasterrein, Vonderkwartier Eindhoven zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eliasterrein, Vonderkwartier Eindhoven zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eliasterrein, Vonderkwartier Eindhoven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eliasterrein, Vonderkwartier Eindhoven

Wil je een huis kopen in Eliasterrein, Vonderkwartier Eindhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eliasterrein, Vonderkwartier Eindhoven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eliasterrein, Vonderkwartier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eliasterrein, Vonderkwartier.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Eliasterrein, Vonderkwartier Eindhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Eliasterrein, Vonderkwartier Eindhoven. Zoek je huurwoning in Eliasterrein, Vonderkwartier Eindhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Eliasterrein, Vonderkwartier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eliasterrein, Vonderkwartier vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Eliasterrein, Vonderkwartier

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Eliasterrein, Vonderkwartier. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Strijp in de gemeente Eindhoven.

Eliasterrein, Vonderkwartier Philipsdorp Engelsbergen Schouwbroek Schoot Strijp S Hurk Het Ven Lievendaal Drents Dorp Zwaanstraat Wielewaal Herdgang Mispelhoef BeA2 Meerbos Grasrijk Zandrijk Waterrijk Park Forum Flight Forum Eindhoven Airport Bosrijk Meerrijk