logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zandrijk in Eindhoven

Begrijp de huizenprijzen in Zandrijk Eindhoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Zandrijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zandrijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zandrijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zandrijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Zandrijk

In Zandrijk wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zandrijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zandrijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zandrijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zandrijk vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Woningen te koop Zandrijk Eindhoven

Wil je een huis kopen in Zandrijk Eindhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zandrijk Eindhoven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zandrijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zandrijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zandrijk Eindhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Zandrijk Eindhoven. Zoek je huurwoning in Zandrijk Eindhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Zandrijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zandrijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zandrijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zandrijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Strijp in de gemeente Eindhoven.

Eliasterrein, Vonderkwartier Philipsdorp Engelsbergen Schouwbroek Schoot Strijp S Hurk Het Ven Lievendaal Drents Dorp Zwaanstraat Wielewaal Herdgang Mispelhoef BeA2 Meerbos Grasrijk Zandrijk Waterrijk Park Forum Flight Forum Eindhoven Airport Bosrijk Meerrijk