logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Grasrijk in Eindhoven

Begrijp de huizenprijzen in Grasrijk Eindhoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Grasrijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grasrijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grasrijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Grasrijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Grasrijk

In Grasrijk wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grasrijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grasrijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Grasrijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Grasrijk vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Woningen te koop Grasrijk Eindhoven

Wil je een huis kopen in Grasrijk Eindhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grasrijk Eindhoven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grasrijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grasrijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Grasrijk Eindhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Grasrijk Eindhoven. Zoek je huurwoning in Grasrijk Eindhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Grasrijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grasrijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Grasrijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Grasrijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Strijp in de gemeente Eindhoven.

Eliasterrein, Vonderkwartier Philipsdorp Engelsbergen Schouwbroek Schoot Strijp S Hurk Het Ven Lievendaal Drents Dorp Zwaanstraat Wielewaal Herdgang Mispelhoef BeA2 Meerbos Grasrijk Zandrijk Waterrijk Park Forum Flight Forum Eindhoven Airport Bosrijk Meerrijk