Wintelre in de gemeente Eersel

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wintelre

Een eerste blik op Wintelre

Wintelre is een plaats in de gemeente Eersel. Deze plaats telt volgens het CBS 52.975 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Wintelre. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 491.561 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 491.561
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Wintelre

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wintelre is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wintelre moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wintelre.

Woningen recent verkocht in Wintelre

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wintelre. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wintelre.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wintelre. Een eengezinswoning in Wintelre komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wintelre

In Wintelre wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wintelre

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wintelre (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wintelre
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Wintelre

Wil je een huis kopen in Wintelre? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wintelre . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wintelre alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wintelre.

Zoek je huurwoning in Wintelre? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Wintelre.

Huizenprijzen in Wintelre

Starterswoningen in Wintelre zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wintelre zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wintelre zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wintelre? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wintelre

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wintelre is 2.540 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Wintelre is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Wintelre

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wintelre vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wintelre

Wintelre bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen