logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zwaanstraat in Eindhoven

Begrijp de huizenprijzen in Zwaanstraat Eindhoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Zwaanstraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwaanstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zwaanstraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zwaanstraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Zwaanstraat

In Zwaanstraat wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zwaanstraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zwaanstraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zwaanstraat

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zwaanstraat vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Huizenprijzen in Zwaanstraat Eindhoven

Starterswoningen in Zwaanstraat Eindhoven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zwaanstraat Eindhoven zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zwaanstraat Eindhoven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zwaanstraat Eindhoven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zwaanstraat Eindhoven

Wil je een huis kopen in Zwaanstraat Eindhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zwaanstraat Eindhoven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zwaanstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zwaanstraat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zwaanstraat Eindhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Zwaanstraat Eindhoven. Zoek je huurwoning in Zwaanstraat Eindhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Zwaanstraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zwaanstraat vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zwaanstraat

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zwaanstraat. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Strijp in de gemeente Eindhoven.

Eliasterrein, Vonderkwartier Philipsdorp Engelsbergen Schouwbroek Schoot Strijp S Hurk Het Ven Lievendaal Drents Dorp Zwaanstraat Wielewaal Herdgang Mispelhoef BeA2 Meerbos Grasrijk Zandrijk Waterrijk Park Forum Flight Forum Eindhoven Airport Bosrijk Meerrijk

Alle straten van Zwaanstraat

Zwaanstraat bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Beeldbuisring