logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt BeA2 in Eindhoven

Begrijp de huizenprijzen in BeA2 Eindhoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in BeA2

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in BeA2. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond BeA2.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in BeA2. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling BeA2

In BeA2 wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat BeA2

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van BeA2 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers BeA2

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van BeA2 vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Woningen te koop BeA2 Eindhoven

Wil je een huis kopen in BeA2 Eindhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in BeA2 Eindhoven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in BeA2 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in BeA2.

Er staan momenteel geen woningen te koop in BeA2 Eindhoven.

Bekijk alle koopwoningen in BeA2 Eindhoven. Zoek je huurwoning in BeA2 Eindhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden BeA2

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in BeA2 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom BeA2

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom BeA2. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Strijp in de gemeente Eindhoven.

Eliasterrein, Vonderkwartier Philipsdorp Engelsbergen Schouwbroek Schoot Strijp S Hurk Het Ven Lievendaal Drents Dorp Zwaanstraat Wielewaal Herdgang Mispelhoef BeA2 Meerbos Grasrijk Zandrijk Waterrijk Park Forum Flight Forum Eindhoven Airport Bosrijk Meerrijk