logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Strijp S in Eindhoven

Begrijp de huizenprijzen in Strijp S Eindhoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Strijp S

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Strijp S. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Strijp S.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Strijp S. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Strijp S

In Strijp S wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Strijp S

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Strijp S (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Strijp S

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Strijp S vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Huizenprijzen in Strijp S Eindhoven

Starterswoningen in Strijp S Eindhoven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Strijp S Eindhoven zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Strijp S Eindhoven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Strijp S Eindhoven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Strijp S Eindhoven

Wil je een huis kopen in Strijp S Eindhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Strijp S Eindhoven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Strijp S alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Strijp S.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Strijp S Eindhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Strijp S Eindhoven. Zoek je huurwoning in Strijp S Eindhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Strijp S

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Strijp S vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Strijp S

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Strijp S. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Strijp in de gemeente Eindhoven.

Eliasterrein, Vonderkwartier Philipsdorp Engelsbergen Schouwbroek Schoot Strijp S Hurk Het Ven Lievendaal Drents Dorp Zwaanstraat Wielewaal Herdgang Mispelhoef BeA2 Meerbos Grasrijk Zandrijk Waterrijk Park Forum Flight Forum Eindhoven Airport Bosrijk Meerrijk