logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Schoot in Eindhoven

Begrijp de huizenprijzen in Schoot Eindhoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Schoot

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schoot.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schoot. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Schoot

In Schoot wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schoot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schoot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Schoot

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schoot vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Huizenprijzen in Schoot Eindhoven

Starterswoningen in Schoot Eindhoven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schoot Eindhoven zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schoot Eindhoven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schoot Eindhoven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schoot Eindhoven

Wil je een huis kopen in Schoot Eindhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schoot Eindhoven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schoot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schoot.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schoot Eindhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Schoot Eindhoven. Zoek je huurwoning in Schoot Eindhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Schoot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schoot vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schoot

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schoot. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Strijp in de gemeente Eindhoven.

Eliasterrein, Vonderkwartier Philipsdorp Engelsbergen Schouwbroek Schoot Strijp S Hurk Het Ven Lievendaal Drents Dorp Zwaanstraat Wielewaal Herdgang Mispelhoef BeA2 Meerbos Grasrijk Zandrijk Waterrijk Park Forum Flight Forum Eindhoven Airport Bosrijk Meerrijk