Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Eersel

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Eersel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Eersel

Eersel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 52.975 inwoners. Momenteel staan er 33 woningen te koop en zijn er recent 79 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eersel. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 399.165.

Woningen te koop 33
Woningen recent verkocht 79
Gemiddelde vraagprijs € 690.532
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 399.165
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Eersel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eersel is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eersel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eersel.

Woningen recent verkocht in Eersel

Er zijn recent 79 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eersel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eersel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eersel. Een eengezinswoning in Eersel komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eersel

In Eersel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eersel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eersel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Eersel

Starterswoningen in gemeente Eersel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Eersel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Eersel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Eersel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Eersel

Wil je een huis kopen in gemeente Eersel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Eersel . Er staan momenteel 33 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eersel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eersel.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Eersel. Zoek je huurwoning in gemeente Eersel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eersel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eersel is 3.735 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.716 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eersel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eersel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Eersel

De gemeente Eersel telt 6 plaatsen.

Duizel Eersel Knegsel Steensel Vessem Wintelre

Wijken van Eersel

Eersel bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.