De Huizenmarkt gemeente Eersel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eersel

Woningmarkt Eersel

Eersel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 52.975 inwoners. Momenteel staan er 77 woningen te koop en zijn er recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eersel. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 77
Woningen recent verkocht 85
Gemiddelde vraagprijs € 652.218
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Eersel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eersel is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eersel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eersel.

Woningen recent verkocht in Eersel

Er zijn recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eersel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eersel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eersel. Een eengezinswoning in Eersel komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eersel

In Eersel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eersel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eersel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eersel
Binnenring: Nederland

Eersel waar ligt dat?

Woningen te koop Eersel

Wil je een huis kopen in Eersel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eersel . Er staan momenteel 77 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eersel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eersel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eersel. Zoek je huurwoning in Eersel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eersel

Starterswoningen in Eersel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eersel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eersel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eersel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eersel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eersel is 3.716 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.120 euro).

Leeftijden Eersel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eersel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Eersel

De gemeente Eersel telt 6 plaatsen.

Duizel Eersel Knegsel Steensel Vessem Wintelre

Alle wijken van Eersel

Eersel bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.