logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Herdgang in Eindhoven

Begrijp de huizenprijzen in Herdgang Eindhoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Herdgang

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herdgang. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Herdgang.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Herdgang. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Herdgang

In Herdgang wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Herdgang

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Herdgang (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Herdgang

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Herdgang vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Woningen te koop Herdgang Eindhoven

Wil je een huis kopen in Herdgang Eindhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Herdgang Eindhoven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Herdgang alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Herdgang.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Herdgang Eindhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Herdgang Eindhoven. Zoek je huurwoning in Herdgang Eindhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Herdgang

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Herdgang vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Herdgang

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Herdgang. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Strijp in de gemeente Eindhoven.

Eliasterrein, Vonderkwartier Philipsdorp Engelsbergen Schouwbroek Schoot Strijp S Hurk Het Ven Lievendaal Drents Dorp Zwaanstraat Wielewaal Herdgang Mispelhoef BeA2 Meerbos Grasrijk Zandrijk Waterrijk Park Forum Flight Forum Eindhoven Airport Bosrijk Meerrijk