logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hurk in Eindhoven

Begrijp de huizenprijzen in Hurk Eindhoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Hurk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hurk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hurk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hurk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Hurk

In Hurk wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hurk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hurk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hurk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hurk vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Woningen te koop Hurk Eindhoven

Wil je een huis kopen in Hurk Eindhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hurk Eindhoven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hurk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hurk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hurk Eindhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Hurk Eindhoven. Zoek je huurwoning in Hurk Eindhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Hurk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hurk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hurk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hurk. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Strijp in de gemeente Eindhoven.

Eliasterrein, Vonderkwartier Philipsdorp Engelsbergen Schouwbroek Schoot Strijp S Hurk Het Ven Lievendaal Drents Dorp Zwaanstraat Wielewaal Herdgang Mispelhoef BeA2 Meerbos Grasrijk Zandrijk Waterrijk Park Forum Flight Forum Eindhoven Airport Bosrijk Meerrijk