logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Philipsdorp in Eindhoven

Begrijp de huizenprijzen in Philipsdorp Eindhoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Philipsdorp

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Philipsdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Philipsdorp.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Philipsdorp. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Philipsdorp

In Philipsdorp wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Philipsdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Philipsdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Philipsdorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Philipsdorp vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Huizenprijzen in Philipsdorp Eindhoven

Starterswoningen in Philipsdorp Eindhoven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Philipsdorp Eindhoven zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Philipsdorp Eindhoven zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Philipsdorp Eindhoven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Philipsdorp Eindhoven

Wil je een huis kopen in Philipsdorp Eindhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Philipsdorp Eindhoven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Philipsdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Philipsdorp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Philipsdorp Eindhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Philipsdorp Eindhoven. Zoek je huurwoning in Philipsdorp Eindhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Philipsdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Philipsdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Philipsdorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Philipsdorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Strijp in de gemeente Eindhoven.

Eliasterrein, Vonderkwartier Philipsdorp Engelsbergen Schouwbroek Schoot Strijp S Hurk Het Ven Lievendaal Drents Dorp Zwaanstraat Wielewaal Herdgang Mispelhoef BeA2 Meerbos Grasrijk Zandrijk Waterrijk Park Forum Flight Forum Eindhoven Airport Bosrijk Meerrijk