logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Wielewaal in Eindhoven

Begrijp de huizenprijzen in Wielewaal Eindhoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Wielewaal

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wielewaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wielewaal.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Wielewaal. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Wielewaal

In Wielewaal wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wielewaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wielewaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Wielewaal

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wielewaal vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Woningen te koop Wielewaal Eindhoven

Wil je een huis kopen in Wielewaal Eindhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wielewaal Eindhoven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wielewaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wielewaal.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Wielewaal Eindhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Wielewaal Eindhoven. Zoek je huurwoning in Wielewaal Eindhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Wielewaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wielewaal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Wielewaal

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Wielewaal. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Strijp in de gemeente Eindhoven.

Eliasterrein, Vonderkwartier Philipsdorp Engelsbergen Schouwbroek Schoot Strijp S Hurk Het Ven Lievendaal Drents Dorp Zwaanstraat Wielewaal Herdgang Mispelhoef BeA2 Meerbos Grasrijk Zandrijk Waterrijk Park Forum Flight Forum Eindhoven Airport Bosrijk Meerrijk