logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Mispelhoef in Eindhoven

Begrijp de huizenprijzen in Mispelhoef Eindhoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Mispelhoef

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mispelhoef. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mispelhoef.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Mispelhoef. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Mispelhoef

In Mispelhoef wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mispelhoef

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mispelhoef (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Mispelhoef

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Mispelhoef vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Woningen te koop Mispelhoef Eindhoven

Wil je een huis kopen in Mispelhoef Eindhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mispelhoef Eindhoven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mispelhoef alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mispelhoef.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Mispelhoef Eindhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Mispelhoef Eindhoven. Zoek je huurwoning in Mispelhoef Eindhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Mispelhoef

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mispelhoef vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Mispelhoef

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Mispelhoef. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Strijp in de gemeente Eindhoven.

Eliasterrein, Vonderkwartier Philipsdorp Engelsbergen Schouwbroek Schoot Strijp S Hurk Het Ven Lievendaal Drents Dorp Zwaanstraat Wielewaal Herdgang Mispelhoef BeA2 Meerbos Grasrijk Zandrijk Waterrijk Park Forum Flight Forum Eindhoven Airport Bosrijk Meerrijk