logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Engelsbergen in Eindhoven

Begrijp de huizenprijzen in Engelsbergen Eindhoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Engelsbergen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Engelsbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Engelsbergen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Engelsbergen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Engelsbergen

In Engelsbergen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Engelsbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Engelsbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Engelsbergen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Engelsbergen vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Woningen te koop Engelsbergen Eindhoven

Wil je een huis kopen in Engelsbergen Eindhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Engelsbergen Eindhoven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Engelsbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Engelsbergen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Engelsbergen Eindhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Engelsbergen Eindhoven. Zoek je huurwoning in Engelsbergen Eindhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Engelsbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Engelsbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Engelsbergen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Engelsbergen. De buurt zelf valt binnen de wijk Stadsdeel Strijp in de gemeente Eindhoven.

Eliasterrein, Vonderkwartier Philipsdorp Engelsbergen Schouwbroek Schoot Strijp S Hurk Het Ven Lievendaal Drents Dorp Zwaanstraat Wielewaal Herdgang Mispelhoef BeA2 Meerbos Grasrijk Zandrijk Waterrijk Park Forum Flight Forum Eindhoven Airport Bosrijk Meerrijk