Gemeente Bronckhorst

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bronckhorst

Een eerste blik op Bronckhorst

Bronckhorst is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 36.365 inwoners. Momenteel staan er 119 woningen te koop en zijn er recent 91 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Bronckhorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 489.051 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 119
Woningen recent verkocht 91
Gemiddelde vraagprijs € 489.051
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Bronckhorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bronckhorst is 64 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bronckhorst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bronckhorst

Er zijn recent 91 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bronckhorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bronckhorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bronckhorst. Een eengezinswoning in Bronckhorst komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bronckhorst

In Bronckhorst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bronckhorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bronckhorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bronckhorst
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Bronckhorst

Wil je een huis kopen in Bronckhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bronckhorst. Er staan momenteel 119 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bronckhorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bronckhorst.

Huizenprijzen in Bronckhorst

Starterswoningen in Bronckhorst zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bronckhorst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bronckhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bronckhorst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bronckhorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bronckhorst is 2.391 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.041 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Bronckhorst is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Bronckhorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bronckhorst vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Bronckhorst

De gemeente Bronckhorst telt 17 plaatsen.

Baak Bronkhorst Drempt Halle Hengelo (Gld) Hoog-Keppel Hummelo Keijenborg Laag-Keppel Olburgen Rha Steenderen Toldijk Vierakker Vorden Wichmond Zelhem

Alle wijken van Bronckhorst

Bronckhorst bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen