logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Bronckhorst

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Bronckhorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Bronckhorst

Bronckhorst is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 36.277 inwoners. Momenteel staan er 51 woningen te koop en zijn er recent 105 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bronckhorst. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 310.091.

Woningen te koop 51
Woningen recent verkocht 105
Gemiddelde vraagprijs € 554.494
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 310.091
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Bronckhorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bronckhorst is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bronckhorst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bronckhorst.

Woningen recent verkocht in Bronckhorst

Er zijn recent 105 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bronckhorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bronckhorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bronckhorst. Een eengezinswoning in Bronckhorst komt het meest (62%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bronckhorst

In Bronckhorst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bronckhorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bronckhorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Bronckhorst

Starterswoningen in gemeente Bronckhorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Bronckhorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Bronckhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Bronckhorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Bronckhorst

Wil je een huis kopen in gemeente Bronckhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Bronckhorst . Er staan momenteel 51 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bronckhorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bronckhorst.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Bronckhorst. Zoek je huurwoning in gemeente Bronckhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bronckhorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bronckhorst is 3.355 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.080 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bronckhorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bronckhorst vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Bronckhorst

De gemeente Bronckhorst telt 17 plaatsen.

Baak Bronkhorst Drempt Halle Hengelo (Gld) Hoog-Keppel Hummelo Keijenborg Laag-Keppel Olburgen Rha Steenderen Toldijk Vierakker Vorden Wichmond Zelhem

Wijken van Bronckhorst

Bronckhorst bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.