logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hengelo (Gld)

Begrijp de huizenprijzen in Hengelo (Gld) met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hengelo (Gld)

Hengelo (Gld) is een plaats in de gemeente Bronckhorst. Deze plaats telt volgens het CBS 36.277 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hengelo (Gld). De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 481.845 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 481.845
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Hengelo (Gld)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hengelo (Gld) is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hengelo (Gld) moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hengelo (Gld).

Woningen recent verkocht in Hengelo (Gld)

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hengelo (Gld). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hengelo (Gld).

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hengelo (Gld). Een eengezinswoning in Hengelo (Gld) komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hengelo (Gld)

In Hengelo (Gld) wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hengelo (Gld)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hengelo (Gld) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hengelo (Gld)

Starterswoningen in Hengelo (Gld) zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hengelo (Gld) zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hengelo (Gld) zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hengelo (Gld)? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hengelo (Gld)

Wil je een huis kopen in Hengelo (Gld)? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hengelo (Gld) . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hengelo (Gld) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hengelo (Gld).

Bekijk alle koopwoningen in Hengelo (Gld). Zoek je huurwoning in Hengelo (Gld)? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hengelo (Gld)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hengelo (Gld) is 3.261 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.887 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hengelo (Gld)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hengelo (Gld) vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hengelo (Gld)

Hengelo (Gld) bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.