Huizenprijzen en de huizenmarkt in Olburgen

Begrijp de huizenprijzen in Olburgen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Olburgen

Olburgen is een plaats in de gemeente Bronckhorst. Deze plaats telt volgens het CBS 36.365 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Olburgen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 455.333 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 455.333
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Olburgen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Olburgen is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Olburgen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Olburgen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Olburgen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Olburgen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Olburgen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Olburgen. Een eengezinswoning in Olburgen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Olburgen

In Olburgen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Olburgen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Olburgen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Olburgen

Starterswoningen in Olburgen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Olburgen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Olburgen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Olburgen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Olburgen

Wil je een huis kopen in Olburgen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Olburgen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Olburgen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Olburgen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Olburgen.

Bekijk alle koopwoningen in Olburgen. Zoek je huurwoning in Olburgen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Olburgen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Olburgen is 2.660 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.954 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Olburgen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Olburgen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Olburgen

Olburgen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.