logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hengelo in Hengelo (Gld)

Begrijp de huizenprijzen in Hengelo Bronckhorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hengelo Bronckhorst

Hengelo is een wijk in de plaats Hengelo (Gld) binnen de gemeente Bronckhorst. Deze wijk telt volgens het CBS 8.070 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hengelo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 472.059 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 472.059
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Hengelo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hengelo is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hengelo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hengelo.

Woningen recent verkocht in Hengelo

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hengelo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hengelo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hengelo. Een eengezinswoning in Hengelo komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hengelo

In Hengelo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hengelo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hengelo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hengelo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hengelo vergeleken met de Bronckhorst en Nederland.

Huizenprijzen in Hengelo Bronckhorst

Starterswoningen in Hengelo Bronckhorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hengelo Bronckhorst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hengelo Bronckhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hengelo Bronckhorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hengelo Bronckhorst

Wil je een huis kopen in Hengelo Bronckhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hengelo Bronckhorst . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hengelo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hengelo.

Bekijk alle koopwoningen in Hengelo Bronckhorst. Zoek je huurwoning in Hengelo Bronckhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hengelo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hengelo is 3.162 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.967 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hengelo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hengelo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hengelo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hengelo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hengelo

Hengelo Keijenborg Veldhoek Verspreide huizen Keijenborg Verspreide huizen Dunsborg Verspreide huizen Hengelo en Noordink Verspreide huizen Bekveld en Gooi Verspreide huizen Varssel Verspreide huizen Zuidelijk bosgebied