Huizenprijzen en de huizenmarkt Steenderen in Steenderen

Begrijp de huizenprijzen in Steenderen Bronckhorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Steenderen Bronckhorst

Steenderen is een wijk in de plaats Steenderen binnen de gemeente Bronckhorst. Deze wijk telt volgens het CBS 4.765 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Steenderen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 521.473 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 521.473
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Steenderen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Steenderen is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Steenderen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Steenderen.

Woningen recent verkocht in Steenderen

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Steenderen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Steenderen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Steenderen. Een eengezinswoning in Steenderen komt het meest (56%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Steenderen

In Steenderen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Steenderen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Steenderen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Steenderen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Steenderen vergeleken met de Bronckhorst en Nederland.

Huizenprijzen in Steenderen Bronckhorst

Starterswoningen in Steenderen Bronckhorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Steenderen Bronckhorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Steenderen Bronckhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Steenderen Bronckhorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Steenderen Bronckhorst

Wil je een huis kopen in Steenderen Bronckhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Steenderen Bronckhorst . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Steenderen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Steenderen.

Bekijk alle koopwoningen in Steenderen Bronckhorst. Zoek je huurwoning in Steenderen Bronckhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Steenderen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Steenderen is 3.130 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.158 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Steenderen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Steenderen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Steenderen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Steenderen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Steenderen

Steenderen Bronkhorst Baak Olburgen Rha Toldijk Verspreide huizen Bakerwaard Verspreide huizen Olburgen en Rha Verspreide huizen Baak Verspreide huizen Toldijk Verspreide huizen Steenderen