De Huizenmarkt in Keijenborg (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Keijenborg

Woningmarkt Keijenborg

Keijenborg is een plaats in de gemeente Bronckhorst. Deze plaats telt volgens het CBS 36.365 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Keijenborg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 426.244 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 426.244
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Keijenborg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Keijenborg is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Keijenborg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Keijenborg.

Woningen recent verkocht in Keijenborg

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Keijenborg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Keijenborg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Keijenborg. Een eengezinswoning in Keijenborg komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Keijenborg

In Keijenborg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Keijenborg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Keijenborg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Keijenborg
Binnenring: Nederland

Keijenborg waar ligt dat?

Woningen te koop Keijenborg

Wil je een huis kopen in Keijenborg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Keijenborg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Keijenborg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Keijenborg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Keijenborg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Keijenborg. Zoek je huurwoning in Keijenborg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Keijenborg

Starterswoningen in Keijenborg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Keijenborg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Keijenborg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Keijenborg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Keijenborg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Keijenborg is 3.391 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.550 euro).

Leeftijden Keijenborg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Keijenborg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Keijenborg

Keijenborg bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.