Huizenprijzen en de huizenmarkt in Baak

Begrijp de huizenprijzen in Baak met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Baak

Baak is een plaats in de gemeente Bronckhorst. Deze plaats telt volgens het CBS 36.365 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baak. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 522.602 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 522.602
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Baak

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baak is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baak moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baak.

Woningen recent verkocht in Baak

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baak. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baak.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baak. Een eengezinswoning in Baak komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baak

In Baak wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baak

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baak (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Baak

Starterswoningen in Baak zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Baak zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baak zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Baak? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Baak

Wil je een huis kopen in Baak? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baak . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Baak alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baak.

Bekijk alle koopwoningen in Baak. Zoek je huurwoning in Baak? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Baak

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baak is 3.427 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.674 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Baak

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baak vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Baak

Baak bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.