Huizenprijzen en de huizenmarkt Vorden in Vierakker

Begrijp de huizenprijzen in Vorden Bronckhorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vorden Bronckhorst

Vorden is een wijk in de plaats Vierakker binnen de gemeente Bronckhorst. Deze wijk telt volgens het CBS 8.225 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vorden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 649.345 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 649.345
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Vorden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vorden is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vorden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vorden.

Woningen recent verkocht in Vorden

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vorden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vorden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vorden. Een eengezinswoning in Vorden komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vorden

In Vorden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vorden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vorden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vorden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vorden vergeleken met de Bronckhorst en Nederland.

Huizenprijzen in Vorden Bronckhorst

Starterswoningen in Vorden Bronckhorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vorden Bronckhorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vorden Bronckhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vorden Bronckhorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vorden Bronckhorst

Wil je een huis kopen in Vorden Bronckhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vorden Bronckhorst . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vorden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vorden.

Bekijk alle koopwoningen in Vorden Bronckhorst. Zoek je huurwoning in Vorden Bronckhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vorden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vorden is 3.809 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.683 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vorden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vorden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vorden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vorden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vorden

Vorden Kranenburg Wichmond Verspreide huizen Vierakker Verspreide huizen Wichmond Verspreide huizen Linde, Mossel en Wildenborch Verspreide huizen Grote Veld Verspreide huizen Delden en Veldwijk