De Huizenmarkt in Laag-Keppel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Laag-Keppel

Woningmarkt Laag-Keppel

Laag-Keppel is een plaats in de gemeente Bronckhorst. Deze plaats telt volgens het CBS 36.365 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laag-Keppel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 589.034 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 589.034
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Laag-Keppel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Laag-Keppel is 71 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Laag-Keppel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Laag-Keppel

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laag-Keppel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Laag-Keppel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Laag-Keppel. Een eengezinswoning in Laag-Keppel komt het meest (41%) voor. Daarna komt een bungalow met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Laag-Keppel

In Laag-Keppel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Laag-Keppel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Laag-Keppel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Laag-Keppel
Binnenring: Nederland

Laag-Keppel waar ligt dat?

Woningen te koop Laag-Keppel

Wil je een huis kopen in Laag-Keppel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Laag-Keppel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Laag-Keppel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Laag-Keppel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Laag-Keppel. Zoek je huurwoning in Laag-Keppel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Laag-Keppel

Starterswoningen in Laag-Keppel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Laag-Keppel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Laag-Keppel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Laag-Keppel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Laag-Keppel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Laag-Keppel is 2.387 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.196 euro).

Leeftijden Laag-Keppel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Laag-Keppel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Laag-Keppel

Laag-Keppel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.