Huizenprijzen en de huizenmarkt in Laag-Keppel

Begrijp de huizenprijzen in Laag-Keppel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Laag-Keppel

Laag-Keppel is een plaats in de gemeente Bronckhorst. Deze plaats telt volgens het CBS 36.365 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laag-Keppel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 663.918 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 663.918
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Laag-Keppel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Laag-Keppel is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Laag-Keppel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Laag-Keppel

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laag-Keppel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Laag-Keppel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Laag-Keppel. Een eengezinswoning in Laag-Keppel komt het meest (46%) voor. Daarna komt een villa met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Laag-Keppel

In Laag-Keppel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Laag-Keppel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Laag-Keppel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Laag-Keppel

Starterswoningen in Laag-Keppel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Laag-Keppel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Laag-Keppel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Laag-Keppel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Laag-Keppel

Wil je een huis kopen in Laag-Keppel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Laag-Keppel . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Laag-Keppel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Laag-Keppel.

Bekijk alle koopwoningen in Laag-Keppel. Zoek je huurwoning in Laag-Keppel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Laag-Keppel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Laag-Keppel is 3.333 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.267 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Laag-Keppel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Laag-Keppel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Laag-Keppel

Laag-Keppel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.