Huizenmarkt Hummelo en Keppel in Drempt (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hummelo en Keppel

Woningmarkt Hummelo en Keppel

Hummelo en Keppel is een wijk in de plaats Drempt binnen de gemeente Bronckhorst. Deze wijk telt volgens het CBS 4.335 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hummelo en Keppel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 625.648 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 625.648
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Hummelo en Keppel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hummelo en Keppel is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hummelo en Keppel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hummelo en Keppel

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hummelo en Keppel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hummelo en Keppel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hummelo en Keppel. Een eengezinswoning in Hummelo en Keppel komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hummelo en Keppel

In Hummelo en Keppel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hummelo en Keppel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hummelo en Keppel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hummelo en Keppel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hummelo en Keppel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hummelo en Keppel vergeleken met de Bronckhorst en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hummelo en Keppel waar ligt dat?

Woningen te koop Hummelo en Keppel

Wil je een huis kopen in Hummelo en Keppel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hummelo en Keppel . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hummelo en Keppel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hummelo en Keppel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hummelo en Keppel. Zoek je huurwoning in Hummelo en Keppel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hummelo en Keppel

Starterswoningen in Hummelo en Keppel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hummelo en Keppel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hummelo en Keppel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hummelo en Keppel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hummelo en Keppel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hummelo en Keppel is 3.244 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.166 euro).

Leeftijden Hummelo en Keppel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hummelo en Keppel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hummelo en Keppel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hummelo en Keppel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hummelo en Keppel

Hummelo Hoog-Keppel Laag-Keppel Drempt Achterdrempt Verspreide huizen ten noorden van Drempt Verspreide huizen Hummelo Verspreide huizen Hummelo-Broek Verspreide huizen ten zuidoosten van Hummelo Verspreide huizen Hoog-Keppel Verspreide huizen Oude IJsselgebied