Huizenprijzen en de huizenmarkt Hummelo en Keppel in Drempt

Begrijp de huizenprijzen in Hummelo en Keppel Bronckhorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hummelo en Keppel Bronckhorst

Hummelo en Keppel is een wijk in de plaats Drempt binnen de gemeente Bronckhorst. Deze wijk telt volgens het CBS 4.335 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hummelo en Keppel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 731.266 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 731.266
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Hummelo en Keppel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hummelo en Keppel is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hummelo en Keppel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hummelo en Keppel.

Woningen recent verkocht in Hummelo en Keppel

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hummelo en Keppel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hummelo en Keppel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hummelo en Keppel. Een eengezinswoning in Hummelo en Keppel komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hummelo en Keppel

In Hummelo en Keppel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hummelo en Keppel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hummelo en Keppel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hummelo en Keppel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hummelo en Keppel vergeleken met de Bronckhorst en Nederland.

Huizenprijzen in Hummelo en Keppel Bronckhorst

Starterswoningen in Hummelo en Keppel Bronckhorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hummelo en Keppel Bronckhorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hummelo en Keppel Bronckhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hummelo en Keppel Bronckhorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hummelo en Keppel Bronckhorst

Wil je een huis kopen in Hummelo en Keppel Bronckhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hummelo en Keppel Bronckhorst . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hummelo en Keppel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hummelo en Keppel.

Bekijk alle koopwoningen in Hummelo en Keppel Bronckhorst. Zoek je huurwoning in Hummelo en Keppel Bronckhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hummelo en Keppel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hummelo en Keppel is 3.293 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.219 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hummelo en Keppel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hummelo en Keppel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hummelo en Keppel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hummelo en Keppel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hummelo en Keppel

Hummelo Hoog-Keppel Laag-Keppel Drempt Achterdrempt Verspreide huizen ten noorden van Drempt Verspreide huizen Hummelo Verspreide huizen Hummelo-Broek Verspreide huizen ten zuidoosten van Hummelo Verspreide huizen Hoog-Keppel Verspreide huizen Oude IJsselgebied