Halle in de gemeente Bronckhorst

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Halle

Een eerste blik op Halle

Halle is een plaats in de gemeente Bronckhorst. Deze plaats telt volgens het CBS 36.365 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Halle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 550.965 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 550.965
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Halle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Halle is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Halle kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Halle

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Halle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Halle. Een eengezinswoning in Halle komt het meest (49%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Halle

In Halle wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Halle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Halle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Halle
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Halle

Wil je een huis kopen in Halle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Halle. Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Halle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Halle.

Huizenprijzen in Halle

Starterswoningen in Halle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Halle zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Halle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Halle? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Halle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Halle is 2.570 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.129 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Halle is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Halle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Halle vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Halle

Halle bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen