Huizenprijzen en de huizenmarkt in Halle

Begrijp de huizenprijzen in Halle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Halle

Halle is een plaats in de gemeente Bronckhorst. Deze plaats telt volgens het CBS 36.365 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 486.969 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 486.969
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Halle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Halle is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Halle kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Halle

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Halle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Halle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Halle. Een eengezinswoning in Halle komt het meest (48%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Halle

In Halle wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Halle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Halle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Halle

Starterswoningen in Halle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Halle zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Halle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Halle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Halle

Wil je een huis kopen in Halle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Halle . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Halle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Halle.

Bekijk alle koopwoningen in Halle. Zoek je huurwoning in Halle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Halle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Halle is 2.751 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.718 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Halle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Halle vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Halle

Halle bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.